dijous, 23 de desembre del 2010

Ara i sempre!










Una vegada hi havia...


10.000 tones de


MALA


BAVA


i una colla de


babaus que


s’ho miraven...

onatge

7 comentaris:

  1. Deia Lluis Companys que totes les causes justes tenen els seus defensors en canvi Catalunya només ens té a nosaltres, aixi dons no ho hauriem de deixar tot ens mans dels politics i fer força tots plegats.
    Jo si crec en el sentiment de país que sempre ens ha portat a mirar endavant.

    ResponElimina
  2. Doncs sí, onatge, quina impotència! Ens han fet un regal ben enverinat, aquest Nadal. Sembla que encara estiguem sota el control ferri del gran dictador... És el moment d'apel·lar a la intel·ligència del poble i no deixar-se endur pels rampells de ràbia a sang calenta. I sobretot, encara que costi, no perdre la fe en el futur.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Fa ràbia el que està passant i fa ràbia escoltar els polítics... hem de fer alguna cosa... com diu la Martona i Galionar.

    Una abraçada sedant... :)

    ResponElimina
  4. Com sempre, ens hem de convertir en resistents. Aquesta gent no ho entén, és el seu problema. Hem d'empènyer els parlamentaris cap a la direcció correcta, els ho hem de fer saber. Resistirem, com sempre.

    ResponElimina
  5. es pot dir més alt però no més clar!

    ResponElimina
  6. uns pocs diuen d'exigir els seus drets amb lleis imposades per fotre la legitimitat de tots!

    ja ho deien els avantpassats - de fora vingueren i de casa en tragueren -

    - quantes sentències s'hauran de dictar i quanta insubmissió, objecció de consciencia, desobediència civil i boicot a les lleis imposades... per declarar la independència?

    ResponElimina