diumenge, 30 de maig del 2010

Joan Guasch


Prèvia

Cada dia és un ritual, una línia de temps pautat per accions irrellevants que, en conjunt, són l’essència de la vida mateixa. Sense els rituals diaris la vida de les persones seria una excepció, un miratge fugisser entre sols, i llunes i planetes.


Cada dia és un ritual i cada ritual ens clava els sentits a la realitat, ens fa conscients, ens empeny vers el ritual següent i el següent. Cada ritual ens omple el got i ens el buida perquè hi càpiga el proper ritual, fins al ritual final de compàs ineludible.




Aquestes paraules són del company Joan Guasch. El llibre tot i que jo ja li vaig dir que no sóc home d'oracions, aquestes oracions m'han encantat, ja l'he llegit vàries vegades, és un llibre de tauleta de nit, de companyia al passeig. Recomanable. Jo no hi tinc cap comissió. Només que m'agrada.


Salut i Oracions Joan.
onatge


5 comentaris:

  1. A mi també m'ha agradat molt. La veritat és que no ha sabut encara com fer-ne un comentari... potser l'he de rellegir més i més encara i així em pugui acostar a saber com fer-lo.

    Però m'encanten els rituals del Joan i les oracions coresponetns. Tot confegeix una visió personal, poètica i profunda de la vida quotidiana!

    Mira un comentari, m'ha sortit!

    ResponElimina
  2. Una veïna propera, me'l va regalar!
    Jo, que tampoc sóc d'oracions, m'ha atrapat la poesia.
    Una abraçada abans d'anar a dormir, com si fos un ritual...

    ResponElimina
  3. Carme, coincidim. Un llibre que se t'empelta...
    Una oració des del far.
    onatge

    fanal blau, benvingut sigui el teu ritual...
    Una oració des del far.
    onatge

    ResponElimina
  4. Ari tens tota la raó, si visquessim segons aquest ritual d'altra manera aniria el món i la vida...

    Una abraçada des del far.
    onatge

    ResponElimina