dimecres, 6 de gener del 2010

Vaig escriure la carta als...


Benvolguts..., m’agradaria que em portéssiu silenci, postes de sol, llunes de quart creixent, una mar viva pel meu vaixell de paper... Porteu-me carbó pel meu caliu, aire per respirar, corda pel meu estel, uns rems per la barca de la vida. Rosada pels llavis ressecs, temps sense pressa. Ulls per mirar cap endins. Una safata plena de sentit comú per a poder convidar a tothom. Porteu-me també, pluja per la fidelitat de les arrels... Pol·len per anar germinant la bona companyia.

onatge

M’han portat un poc del que demanava i una nota què diu:

Demanaves molt, t’ho anirem deixant en petites entregues. També cal que et prenguis de tant en tant tres cullerades de xarop de paciència. Posat alguna cataplasma Llenas. Algun pegat de farina de llinosa. Alguna toma de cerebrino Mandri, que potser et serà difícil de trobar ja que em sembla que el laboratori que el fabricava no li era rendible. En lloc de tan cafè, alguna infusió de lluna amb unes gotes de mar... I pels moments delicats o compromesos..., sempre queda la fórmula magistral el remei per excel·lència, el gran remei català, si et fa mal, posat-hi fulles...

5 comentaris:

  1. Que llestos, receptar infusió de lluna amb gotes de mar segur que ho guareix tot i no cal ficar-s'hi fulles, oi?

    ResponElimina
  2. Demanaves meravelles i estic segura que, si tens paciència, te les portaran.

    ResponElimina
  3. Segur que amb una mica de paciència acabaràs rebent tot el que demanaves...

    Jo no he gosat a demanar tant i ara em sap greu... qui sap si m'ho haguessin portat, encara que fos amb el gran remei al final de tot.

    ResponElimina
  4. No, no te'n fiïs ni un pél, de la nota que t'han deixat ses majestats. Diuen que un patge subcontractat els escriu els discursos, les misives, els emails, i que ells no en tenen ni idea del que signen. Què podies esperar sinó, dels reis?
    Pensa que actualment ni cataplasmes ni farina de llinosa: tot ho curen amb aloe vera i a campar-la.
    Però com que un any dóna per a molt, tu ves esperant amb paciència, i ja veuràs com tot el que desitges t'anirà arribant de mica en mica.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Gràcies pels vostres comentaris, les vostres observacions i desitjos. M'agrada tot el que no té preu, ni porta incorporat cap codi de barres, ni té marca ni es ven. Segurament que per això el patge del rei ha dit que sóc molt rar...

    Una abraçada amb pluja i boira.
    onatge

    ResponElimina