dilluns, 6 de març de 2017

NO A PARIR VIOLÈNCIA!


NO A PARIR VIOLÈNCIA!


Any 1908, Nova York,  129 Dones treballadores són ASSASSINADES cremant-les vives a la fabrica, els van llençar bombes incendiàries i van tancar les portes. El seu crim? Reclamar els seus drets i millores laborals.

Des de llavors milers de Dones ASSASSINADES, VIOLADES i MUTILADES. Quanta tortura en el silenci personal i social. Quantes vegades la llar es converteix en la sala de tortura o directament de mort...

Hem avançat molt, però no tant com sembla. Només cal veure que hi ha països que es despenalitza la Violència en contra de la Dona, la majoria de religions ho neguen o tapen ben tapat.

No sé si alguns homes ja naixem amb la bèstia i la brutalitat i la manca de respecte i tendresa per la Vida i la Persona. O va creixent de mica en mica des de l’ADN.

És absurd i intolerable demanar perdó o permís per haver nascut Dona. Prou mutilacions al cos i la ment de la Dona en nom de cap creença, fanatisme o masclisme mental. Prou a vexar i esclavitzar la Dona.

Tot aquell que creu que la seva fortalesa està en utilitzar la violència i la maldat en contra de la Dona i de la Vida i en contra de tota persona, no és res més que un covard nascut de mal esperma. Sense respectar la Vida i la Persona, no hi ha res...

El mal tractador i violador es pot disfressar i canviar de roba, però continua sent un mal tractador i violador. Manca d’educació?
Manca de tendresa?
Manca d’amor?

Què fa que l’home es converteixi en un botxí. Que esdevingui només la BÈSTIA que porta a dins...?

Massa sovint l’home oblida i renega que és nascut de Dona.

Un dia al calendari...
Reivindicació al carrer...
Adhesió de partits polítics per un dia...
L’església que s’amaga sota del campanar...
Cada religió té la seva hòstia...

NO A PARIR VIOLÈNCIA!
onatge
8 març 2017

2 comentaris:

 1. Sembla mentida, en ple segle XXI, i a occident haver de reivindicar que la dona no sigui maltractada i menystinguda.
  És així i cal seguir-ho fent.
  No a la violència contra les dones. Contra els que ho fan i els que ho justifiquen.

  ResponElimina
 2. No entenc, ni he entès mai la violència. Es veu que algunes persones la porten a dins. A vegades penso que és inevitable que hi hagin persones que la portin. Que no podem fer-hi res. Però tot i no poder-hi fer res, hem de continuar educant i vigilant perquè no se'ns escapi cap engruna que pugui reduir la violència.

  S'ha mentalitzar i d'educar a la vegada els violents i les víctimes. No podem permetre que ens maltractin i ho hauríem de tenir claríssim i no disculpar les petites coses perquè després es fan grosses.

  ResponElimina