dissabte, 3 de juliol del 2010

SUC DE LLIMONA



El suc de llimona és suc de vida, dolç i refrescant, però corrosiu i persistent; de flaire exquisida, de sensació feridora... Cisca Lafell ha espremut sense concessions la llimona de l’existència i n’ha extret l’essència literària en sis contes, signats per sis personalitats ben diferents: Serafina Badenas, Albert Compte, Roser Guasch, Carme J. Huertas, José Luis Ruiz i Perfecte Soler. Com diu Montserrat Corretger en el pròleg, aquest recull de narracions ha sorgit del contrast entre la sensualitat de la polpa i la provocació àcida del suc i, com ocorre en el laberint de la vida, atreu en el seu joc maliciós i brillant, fet d’un magnetisme ineludible i d’una aspror fatal.

Un llibre que em va acompanyar molt, i molt bé. El vaig llegir sempre pel carrer, passejant amb la Fosca, la gossa de casa.

Un llibre interessant...

onatge



6 comentaris:

  1. Els llibres que acompanyen m'agraden molt especialment. Sembla mentida que paraules llegides des d'un munt de pàgines ens puguen fer companyia, però de vegades és així.

    ResponElimina
  2. noves flors, és com tu dius, la companyia de les paraules no és comparable a res...

    Una abraçada ran de mar.
    onatge

    ResponElimina
  3. Feia dies que no et deia res, Onatges, però vaig molt atrafegada darrerament. Com bé dieu, dir d'un llibre que acompanya és la millor de les recomanacions que se'n poden fer. En prenc nota!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Rita, és veritat, fa dies que trobava a faltar la teva illa, es clar que jo també he fet el nàufrag..., i tampoc no he pogut passar per casa teva... Gràcies.

    Una abraçada amb la brisa de mar.
    onatge

    ResponElimina
  5. Em deixaré acompanyar d'aquest llibre...Venint de tu la recomanació, l'haig de tenir en compte.
    Gràcies, Onatge.

    ResponElimina
  6. Els llibres, si t'agraden sempre acompanyen, perquè estan fets amb paraules i les paaules acompanyen molt, creen realitats, creen pensaments i creen vida interior.

    Me l'¡punto, onatge!

    ResponElimina