dilluns, 2 d’agost del 2010

Àlex Rovira.


Alex Rovira recopila en el seu llibre les cites i idees que més l’han seduït com a lector. Autor de prestigi internacional, ha seleccionat una nombre admirable d’impressions que demostren experiència i riquesa vital.

Una gran selecció de frases que han configurat la vida de l`Àlex Rovira, que transmeten el seus pensaments i el seus sentiments, fent evident la textura del que és humà.


Aquí se’ns presenten paraules de saviesa, de bellesa i d’humanitat. Retalls de grans textos, ben escollits i, sobre tot, magistralment organitzats. En aquesta lectura se’ns ofereix un mosaic comprensible de perles de saviesa que ens desxifren el món. Com en totes les grans coses, les pàgines es troben comptades i ajustades amb una senzillesa i una naturalitat sorprenents.


El dia en que a les escoles s’utilitzi el llibre d’Àlex Rovira per ensenyar l’assignatura de VIURE, el món començarà a canviar de debò. Si el futur és una cosa de la imaginació, perquè el que tenim sempre entre les mans és estrictament el present, publicar aquest llibre és, en cert sentit, donar un primer pas per a canviar les coses.


Les seves pinzellades inicials a cada capítol són com la batuta del director d’orquestra (Fellini ja ens va ensenyar que sense director, per bons que siguin els músics, l’orquestra no funciona). PARAULES


Paraules de la contraportada del llibre.


Un llibre més que recomanable, hauria d'estar a totes les aules, sí a TOTES, a la taula dels rectors d’universitat també, el necessiten com el pa que es mengen. A la taula del conseller d’universitats també...

6 comentaris:

  1. He llegit dos llibres de l'Àlex Rovira: La bona sort i un altre que ara no recordo el títol. Pel que tu dius, m'animaré a llegir aquest també.

    ResponElimina
  2. Carme un bon llibre per acompayar-te al teu bosc...

    Des del far una abraçada.
    onatge

    ResponElimina
  3. Gràcies per la recomanació, tot d'una que pugui me'l compraré. Gràcies i nanit...

    ResponElimina
  4. Antònia gràcies per ser-hi. Aquest llibre és aire i és vent és brisa i és mar... (consti que no hi tinc comissió...).

    Des del far una abraçada.
    onatge

    ResponElimina
  5. Sóc gran admiradora i seguidora de l'Àlex Rovira, i he llegit practicament tots els seus llibres, en tots hi deixa la seva forma de ser més positiva, i en els moments que ens toca viure és d'agraïr.
    Gràcies per compartir i difondre les seves paraules, que junt a les teves, són un aire de frescor.
    Una abraçada

    ResponElimina